|
דיון בנושא טופיק
|
|
מחבר
|
הודעה
|
|
|
שלום לכל משתמשי הטופיק למיניהם....
רציתי לשאול אם ישנו משהו שהשימוש בטופיק הביא לידי התחזקות הנשירה של השיער שעדיין קיים.?
או לחילופין אם ישנה הרגשה של חוסר נעימות על הקרקפת כתוצאה מהשמוש בטופיק???
בתודה!!!
|
|
|
לשאול!
אני משתמש בטופיק 3 שנים. טופיק לא מתיימר להצמיח שיער ולא לחזק את שורשי השיער. טופיק הוא תכשיר הסוואה מעולה והוא לא גורם לנשירה של השיער הקיים.
אין שום הרגשה לא נעימה על הקרקפת.אבל מה שכן אתה מוגבל במס’ דברים:
א’ אתה לא יכול לגרד את הראש.
ב’ אתה לא יכול להרטיב את השיער.
ג’ הטופיק בולט באור היום (במיוחד בשמש)
|
|
|
קודם כל ליניב, אם רואים אותו במשך היום אז למה אתה משתמש בו? מה אתה חי בחושך? נראה לי סיוט לא נורמלי. ולשאול- אם אתה מקריח לדעתי אל תשתמש בטופיק, הוא פועל מקסימלית לאלה שיש להם שיער דליל אבל עדיין הרבה שיער בכל המקומות, אם אין לך שיער באיזה שהוא מקום אז הוא נדבק לקרקפת ואז באמת יראו אותו במשך היום ובכלל זה יראה כאילו ציירת על הקרקפת. אם יש לך שיער שהוא לא מלא אז טופיק הוא התשובה בשבילך(בשבילי הוא עושה את העבודה בצורה מדהימה, גם נראה ממש ממש טוב וגם בלתי ניתן לזיהוי כי הוא מעבה את השיער והשיער נהיה יותר עבה), אבל בשביל התקרחות גברית לדעתי הוא לא התשובה.
|
|
|
לכל מי שמשתמש בטופיק האם אי פעם מישהו גילה את זה ששמתם משהו על הראש?
|
|
|
אני השתמשתי ב-TOPIK אבל זה לא נוח האבקה עפה ברוח , בבריכה ובים היא יורדת עם המים וכל הפנים נהיים שחורים מההאבקה חוץ מזה שהיא עולה ייקר ואם יש לך שער קצר רואים את האבקה על הקרקפת .
אני עברתי בהמלצת חבר לתוספת שיער ואף אחד לא יודע שיש לי תוספת לשיער גם לא חברה שלי לשעבר שכיום היא אשתי .
כיום התוספות הם ברמה כזו שלא ניתן להבחין בהם ודומות ומשתלבות בשיער הקיים .
כאחד שעבר הכל : השתלה 3 פעמים אצל ד"ר גינזבורג שזה סבל נוראי וכאב עצום חוץ מהסימן של הצלקת שנשאר לכל החיים ןלא ניתן להסתפר קצר בגלל סמני הצלקת .
חבר’ה אין היום תרופות פלא אני ממליץ על תוספת שיער ועגב אחרי שעשיתי תוספת הכרתי את אשתי שנדלקה עליי .
כיום אני בן 30 עם בטחון ונשוי בעושר ונראה צעיר בן 20 עם שיער ייפה שהחזיר לי את הבטחון בחיים ואת הכיף לחיות.
|
|
|
עוד יחצין שרוצה לקדם אינטרסים אישיים
|
|
|
יש אתרעת איש מכירות באתר - שימו לב למומי/משה/מישל שמנסה למכור לנו את הסחורה שלו.
ראו הוזהרתם.
|
|
|
נו ברור. לא נולדנו אתמול.
|
|
|
אבל אתה מתנהג ככה.
|
|
|
אני עברתי להשתמש ב HSR, עובד בדיוק כמו טופיק אבל פי 3 יותר זול.
טופיק לדעתי יקר מדי, 180 שקל לחודש זה מוגזם.
|
|
|
מה זה החומר הזה???
איפה משיגים ? וכמה עולה?
אני משתמש רק בטופיק ולא יוצא מהבית בלעדיו - מה זה התכשיר הזה?
|
|
|
יניב בקשר לטופיק, אפשר ללכת איתו בלי
חשש ביום חורפי למשל, רוחות...
|
|
|
לרנדי!
אם אתה משתמש בספריי "הדבקה"
אפילו סופת טייפון לא תעיף לך את הטופיק מהקרקפת.
|
|
|
יניב תודה על התשובה ,דבר נוסף רועי ציין{ במדור קוסמטיקה} שניתן להשיג את הטופיק ב..40 שקלים אצל אשת הקשר שלהם של היבואן. יש לך מושג על זה.
|
|
|
מה זה hsr?
|
|
|
ירון איפה ניתן להשיג את ה - HSR וכמה זה עולה.
|
|
|
HSR זה קיצור ל - HairSoReal.
המוצר זהה לטופיק אבל יותק זול פי כמה.
אני קונה אותו מהספר שלי בנס ציונה - שמואל מיכלסון.
28 גרם עולה 170 שקלים לעומת טופיק שעולה 180 שקלים עבור 12 גרם אם אני לא טועה.
|
|
|
היכן אפשר לרכוש את התכשיר? (אני מתגוררת במרכז)
|
|
|
תגיד לי אתה אידיוט, הטופיק הזה שווה לתחת סתם בלוף מה אתה מרמה? השתמשתי בזה וצמחו לי ים של שערות ...
אבל בתחת. יניב אידיוט אתה לא קולט שמרמים אותך עם הטופיק , אתה עוד לא מבין שאין שום טיפול נגד נשירה ושכולם רמאים !!! אל תאמין לכול הנוכלים ולכל המוצרים להעלמת הקרחת כמו טופיק ופרופסיה ואיפור קבוע ולכל ההשתלות הכול בלוף מטומטם.
|
|
|
ענת אפשר ללכת על קניה קבוצתית זה יצא הרבה יותר זול.
נ.ב גם אני באיזור המרכז.
|
|
|
השתמשתי בטופיק 5 שנים ועברתי ל HSR.
לא יורד על הכרית בכלל, אולי אם שמים כמות גדולה מדי - פשוט יותר זול ובאותה איכות כמו טופיק.
פעם הזמנתי באינטרנט את ננוגן - זה ירד על הכרית.
|
|
|
לדעתי המחיר של טופיק לא הגיוני, 180 שקל לחודש זה פשוט מוגזם!
|
|
|
כן - זה אותו מוצר, אין לי מושג למה יש שני שמות
|
|
|
אני משתמש במוצר טופיק ומאד מרוצה. ולכל המעוניין ניתן להשיגו בהנחה דרך החברה ישירות כאשר קונים 5 בקבוקים של 25 גר’ ב-280 ש"ח לבקבוק!!! הכי זול שיש. שווה לבדוק בטל (כאן פעם היה מספר טלפון של משווקים של טופיק - אז מחקתי אותו, אייל עורך האתר)
|
|
|
מה 5 חבילות למה מה אנחנו שמים טופיק גם על הגוף??????????????
|
|
|
נימאס כבר מנציגי המכירות של טופיק שמזדהים בשמות שונים באתר!
|
|
|
סוף סוף קם מתחרה לטופיק. לאחר שהיו המוצר היחידי בארץ להסוואת שיער דליל במשך כמעט 10 שנים.
HSR גם לא מלכלך כמו טופיק וגם יותר זול, 28 גרם ב-150 שקלים. עדיין יקר, אבל לא כמו טופיק שעולה לשימוש יומי כמו מנוי לכבלים עם כל הערוצים.
|
|
|
איפה משיגים את זה?
|
|
|
מבירור קצר על HSR מסתבר שזה חומר סינטטי (עם ניילון-וזה רשום באריזה) וזה לא אורגני כמו הטופיק.
בגלל שזה סינטטי גם החשמל סטטי של HSR לא מספיק חזק (כי חשמל סטטי עובד על חומרים אורגניים כמ ושיער הראש) והוא יורד בנשיפה או רוח קלה.
סתם לידיעתך
למרות הכל - טופיק באמת יקר
|
|
|
לא יודע איך עשית בירור, אבל אני חושד שאתה משווק של טופיק.
אני משתמש בזה כבר שנתיים וזה עובד מעולה, רק פחות מלכלך ולכן פחות נהיתן לזיהוי.
חוץ מזה זה עשוי מקרטין, בדיוק אותו חומר אורגני ממנו עשוי טופיק. לפחות כך כתוב על האריזה.
לפי תגובות של אנשים באינטרנט זה מוצר עדיף על טופיק.
|
|
|
קרטין זה גם אותו חומר ממנו עשוי השיער- תוצר חלבון- אין יותר אורגני מזה.
לשגיא- הבחור הזה בטוח משווק של טופיק, אל תתייחס סתם חרטטן.
חוץ מזה גם אני השתמשתי בזה וזה סבבה לגמרי.
|
|
|
אני עברתי מטופיק ל HSR. לא יוצא מהבית בלי זה.
|
|
|
אני משתמש בטופיק כבר 5 שנים, אני לא קונה אותו בארץ, בעבר הייתי קונה הוא מאוד יקר כאן, באמריקה אני רוכש את זה תמורת כ-40 דולר ל25 גרם שזה פחות מ80 שקל ל 11 גרם (הקופסא שנמכרת בארץ ב180)
תעשו את חשבון ה"עושק" לבד!
תכשיר מצויין להעלמת אזורים מתקרחים
נראה טבעי לחלוטין
חסרונות: יקר, מלכלך כריות, נשטף במים, נשאר על הקרקפת ןקשה להיפטר.
אני אישית חי איתו 5 שנים ולא יכול בלי.
אידיאלי לאזור הפדחת עצמה(VERTEX) שם הוא נראה טבעי לחלוטין.
פחות עדיף(אבל אין ברירה)לחלק הקידמי .
שם הוא לא טבעי ב100 אחוז.
|
|
|
ה-HSR שמוכרים כאן עדיין יותר זול.
135 שקל ל 28 גרם.
|
|
|
למה מהארץ? תזמינו מחו"ל מהחברה שמייצרת את טופיק-זה הרבה יותר זול מהארץ.
יש להם אריזת חיסכון ענקית-50 גרם ואריזות קטנות של 2.5 גרם שאפשר לשים בארנק למקרה שניתקעתם בלי...
קישור
|
|
|
המכס תפסו לי משלוח, קיבלתי הודעה אחרי חודשיים שזה מעוכב. עמדתי בתור מעל שעתיים ושילמתי מכס - לא מומלץ. כל עוד המשלוח קטן אפשר לקחת סיכון, אבל אז זה לא משתלם בגלל עלות המשלוח, בקיצור זה לא כזה פשוט.
|
|
|
מה שהצעת עולה 100 דולר כולל משלוח ל50 גרם. זה עדיין יותר יקר פי 2 מלקנות HSR באתר 255 שקל ל 56 גרם (2 בקבוקים של 28 גרם), לא?
|
|
|
בקיצור איפה תושבי נתניה והאיזור רוכשים את ה-hsr ?
|
|
אייל - עורך האתר
|
|
19/12/2005
|
|
כרגע, ניתן לקנות את זה רק באתר (מצד שמאל) דרך האינטרנט או בטלפון 1800760770. אין מכירה דרך מספרות או פארמים למיניהם כדי להימנע מהעלאת מחיר המוצר עד כדי פי 2 ויותר.
|
|
|
יש אתר שנקרא folica או שתקישו בגוגל toppik בכל מקרה כשתגיעו לאתר הנ"ל תזמינו אריזת ענק (50 גרם) 70$ + מישלוח אקספרס 30$ תגיעו למאה דולר שווה לכם במיוחד אם אתם קונים 2 בקבוקים ומעלה, המישלוח אותו מחיר. מגיע לארץ תוך 5 ימים עם שליח עד הבית. אין יותר טוב וזול מזה. אני לא סוכן.
|
|
|
קבלו תיקון חיובי ה toppik באתר עולה 59$
לא כולל מישלוח. עדיין מישתלם אני מישתמש כמעט שלוש שנים. מצויין אבל מומלץ לחפוף בסוף יום לקראת שינה.(ואני לא סוכן)
|
|
|
זה עדיין יותר יקר פי 2 מלקנות HSR באתר 255 שקל ל 56 גרם (2 בקבוקים של 28 גרם), שזה בערך 50 דולר כולל משלוח, לא?
כמו כן, רב האנשים באתר חושבים ש HSR יותר טוב, אז למה כדאי לי לשלם כפול?
|
|
|
אני לא מבינה מדוע לא לנסות להילחם בבעיה במקום להסתיר אותה?
זה נראה לי בזבוז כסף לנסות להסתיר ולא יצא מזה כלום.
|
|
|
בעולם מושלם - את צודקת. אבל המציאות היא שלא מצאתי משהו שעובד. הקונסילרים ממש עובדים ותוך דקה נראיתי הרבה יותר טוב.
|
|
|
אני חייבת לציין שלדעתי HSR עדיף גם באיכות וגם במחיר. "סופרמיליונהייר" (כן כן ככה קוראים לזה) נמכר במספרות והוא גם מצוין ועדיף מטופיק. אבל עם HSR אין בעיה להשתמש בלי חשבון ולכן זאת הבחירה שלי.
|
|
|
אני קניתי היום את הסופר מיליון היר
15ג’ ב210ש’ח הישתמשתי איתו
בשמש ללא ספק רואים את החומר הזה באופן ברור ..
|
|
|
אם ככה זה פחות טוב מ HSR.
|
|
|
מישהו שמע על dermmatch? הבנתי שזה הקונסילר הכי טוב שיש באמריקה.
קישור
קישור
לטענתם (ולטענת רבים נוספים שמשתמשים) זה עמיד בגשם, זיעה, מים מלוחים, ויורד רק בחפיפה.
|
|
|
זה מוצר מיושן, צבע לקרקפת. לא נראה אמיתי ומלכלך.
היום זה רק האבקות.
|
|
|
HSR הוא הכי טוב שמצאתי בארץ. טופיק גם מצוין, אבל יקר מדי.
|
|
|
כמה גרם צריך ליום?
כלומר לכמה זמן מספיקה קופסא של 28 גרם של HSR?
|
|
אייל - עורך האתר
|
|
28/6/2006
|
|
28 גרם מספיק בממוצע ל3 חודשים. אבל ישנם גם כאלה שמסימים את זה בחודש.
מאוד תלוי בצורת השימוש, כמה שמים, כמה חופפים וכו’
|
|
|
חברים,אני מכיר את הטופיק וכפי שכבר אמרתם הוא טוב אבל יקר.האם למישהו יש פתרון לנושא של "נגד מיים" אפשרות לשחיה או כניסה לים?באתר של טופיק טוענים ש"COUVRE "הוא פתרון לשחיה.ברור לי שזה מוצר ישן אבל אולי ניתן לשלב בין שניהם,האם למישהו יש נסיון בזה?
|
|
|
couvre זה צבע לקרקפת. ממש לא מומלץ, מלכלך מאוד. ניסיתי אותו לפני 8 שנים ואח"כ גיליתי את טופיק ו HSR, שכמובן עדיפים.
HSR וטופיק שורדים מים כל עוד לא מדובר בזמן שהיה גדול מדי במים.
אני משתמש ב HSR והייתי במלון שבוע שעבר. נכנסתי לבריכה לשטיפה קצרה ושאלתי את האישה מה קורה? התשובה היתה שהחומר עדיין על הראש ולא רואים כלום. אני חייב לציין שאני שם כמויות קטנות ואולי זה קשור.
|
|
|
ה-dermatch הינו מוצר מעולה. אני משתמש בו כ-6 חודשים לאחר שהשתמשתי בעבר ב-טופיר וב-HSR . הוא אכן עמיד במים ובזיעה ומחזיק המון זמן. זה אכן צבע שמורחים ישירות על הקרקפת, אולם תוצאותיו טובות יותר למיש שיש שיער קצר, בעיה בקו הקידמי של השיער.
הוא מאפשר ממש ליצור קו חדש. וכל עוד לא משחקים עם זה עם הידיים זה מחזיק כל היום. הוא פחוט בולט גם משאר המוצרים. אני אישית מאד ממליץ
|
|
|
יש לי ללכת לחתונה יש לי שיער ממש טיפה דליל ורציתי לשים קצת יש למשהו המלצה בשבילי מה כדי??
|
|
|
תשים HSR וספריי חיזוק
|
|
|
זה יתפוס בדוק? כי בטח ירומו אותי וכל זה
|
|
|
אל תשים הרבה אבקה, תשים מינון נכון..
תשלב עם זה ספריי חיזוק שייתן קצת ברק+יראה טיבעי..
וגם אל תחסוך מכמות הספריי ככה שזה יחזיק טוב...וזהו זה כמו בטון....גם תלוי באורך השיער שלך..
אני מיתבסס על זה שהשיער לא ארוך ככה שזה יחזיק חזק ולאורך זמן
|
|
|
שלום רב מהיכן ניתן לרכוש את הספריי הזה?אני הבנתי מד"ר גינזבורג שספריי מזיק לשיער?אשמח לשמוע תגובות על כך מיודעי דבר באמת.
|
|
|
תודה גיל ובאמת איזה ספריי אתה ממליץ ?
|
|
|
זה אני ועוד שאלה אחרונה מה האורך של השיער שעדיף אין לי ארוך אבל גם לא קצר יש איזה 5 ס"מ
|
|
|
האורך הזה בסדר לדעתי
וספריי חיזוק של נטורל פורמולה מסופר פארם
|
|
|
אין ספק ש-HSR הוא המוצלח ביותר מבין הקונסילרים.
בעיקר בגלל שהעלות היא סבירה ולא צריך להתקמצן על החוןמר.
|
|
|
וואו, לאחר 3 שנים של עבדות לטופיק גיליתי את ה SHR הזה שאתם מוכרים כאן.
זה פי 4 יותר זול ממה ששילמתי עד היום, כי זה מיכלים של 28 גרם במקום 10 גרם של טופיק וגם מחיר למיכל יותר זול. זה רציני - חיסכון של 1500 שקל בשנה.
הספר שלי לא מבין מה קרה לפרנסה שלו (הייתי קונה אצלו טופיק עד היום).
|
|
|
היי, ידיד שלי המליץ לי על HSR לפני שנה ומאז אני לא יוצאת מהבית בלעדיו.
בשבילי, בחורה בת 24 בלבד, זה היה אסון כל הנשירה הזו שעד היום לא יודעים ממה זה למרות שניסיתי ואני עדיין מנסה ה-כ-ל כדי לטפל בזה. בכל אופן, עד שאיזה טיפול יצליח (ההלוואי....) אני משתמשת ב-HSR הנפלא. נראה ממש ממש טבעי ואף אחד לא שם לב, אפילו בשמש לא רואים שמשהו מוזר. מכסה לי את כל הקרחות בצורה ממש טבעית. החזיר לי את הבטחון העצמי פלאים! זה משדרג לי את המראה פי 10! אנשים כבר הפסיקו לנדוד בעיניהם לכיוון הראש שלי כשאני מדברת איתם, שזה לא הכי נעים, בלשון המעטה... אני שמחה שיצא לי להכיר את HSR ואני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו. ממש ממש מומלץ. אין בכלל מה להתלבט. :)
נ.ב. הייתי שמה לכם תמונה של עם ובלי אבל אני מעדיפה להשאר אנונימית.
|
|
|
שלום,
זו תגובה ראשונה שלי באתר (למרות שאני גולש בו יחסית די הרבה).
ה-HSR זה המוצר הראשון שקניתי לאחר שהחלטתי לטפל בדלילות שיער שיש לי בכתר של הראש בשאר חלקי הראש השיער מלא.
התכשיר הזה בהחלט שינה את חיי הרבה יותר ביטחון, יוצא הרבה יותר וכו’ .
הבעיה היחידה היא המים עכשיו שמתקרב הקיץ ויש ים, בריכה וכו’ אני קצת מפחד ורוצה לנסות השתלת שיער בשביל שאני אוכל להיכנס למים ללא חשש שהאבקה תרד.
אגב, כל מה שרושמים פה על זה שהאבקה עפה ברוח וכו’ זה ממש שטויות לא קרה לי אפילו פעם אחת כזה דבר וגם לאחר שינה המוצר לא יורד אבל יכול להיות שתצטרכו לסרק טיפה בבוקר את השיער בשביל להעלים את ה"חורים" . כל בקבוק גדול מספיק לי בערך לחודשיים וחצי.
אני רושם את ההודעה הזו קודם כל כדי להודות לחבר’ה פה שמביאים את המוצר הזה לארץ ודבר שני בשביל לעזור לאנשים שהיו "אבודים" כמוני מבחינת מצב השיער שלהם ולא ידעו מה לעשות.
תודה.
|
|
|
אני משתמשת בHSR כבר 3 שנים. יש לי רק דברים טובים לומר על מוצר זה. הייתי מסכנה מאד לפני שנודע לי שקיים מוצר כזה. עכשיו אני אומרת שיכולתי להיות אומללה יותר אם לא היו ממציאים את HSR.
ההסוואה היא מוחלטת ואין אפשרות "לגלות" מי שלא יודע. יש לי ספר מעולה שיודע איך לפזר את החומר על הקרקפת כדי שיראה טבעי לחלוטין. לאחר הפיזור הוא שם לי ספריי מחזק. אני עושה פן פעם בשבוע והשער מחזיק היטב.
עוד לא קרה שמישהו יגלה את "הסוד" שלי.
גם התאמת הצבע משחקת כאן תפקיד חשוב.
לדעתי התכשיר זו המצאה גאונית ואני מברכת על כך.
דפני
|
|
|
דפני, מאיפה אפשר לקנות את זה? באיזור תל אביב והסביבה.
|
|
|
זה יעזור לך עם יש לך שיער דליל או קרחות קטנות.
זה לא יכול למלא קרחת גדולה כי זה רק מעבה את השיער הקיים
|
|
|
השאלה היא מה יותר טוב טופיק או HSR
|